-A +A

Om

Sök efter filmer, teveprogram, musik, e-böcker, dataspel och sport – lagligt, snabbt och enkelt. Sök på ditt eget språk.

Det kan vara svårt att hitta lagligt innehåll på nätet som till exempel film, teveprogram och e-böcker. Många webbplatser med olagligt innehåll ser seriösa ut och det kan vara svårt att skilja mellan vad som är lagligt och inte.

Streamalagligt.se är portalen där du söker efter lagliga webbtjänster för musik, film och teveprogram, e-böcker, dataspel och sportevenemang. Den ger snabb och enkel tillgång till lagliga webbtjänster.

EU:s forskning och studier visar att många medborgare i EU inte vet var man hittar lagligt digitalt innehåll. Vi har därför skapat Streamalagligt.se som en gemensam plats med ett lagligt utbud i Sverige, så att du snabbt och säkert hittar rätt.

Med Streamalagligt.se får du en bra överblick över vilka lagliga möjligheter som finns i Sverige. Den innehåller information och statistik som är användbar för medborgare och företag.

Vem står bakom Streamalagligt.se?

Patent- och registreringsverket (PRV) är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Med Streamalagligt.se hoppas vi att du ska finna ett intressant och spännande utbud av lagligt innehåll på nätet.


Välkommen!Läs mer17/06/2021

Upphovsrättens roll

Svenska musikbranschen omsatte över 12 miljarder kronor och spelade in ca 2,7 miljarder kronor i...

Läs mer

02/07/2019

Stärk upphovsrätten!

I april 2018 lanserade PRV Streamalagligt.se för att samla och visa vägen till lagligt mediein...

Läs mer

28/03/2019

Upphovsrättsskolan

Välkommen till Upphovsrättsskolan som innehåller spel och övningar om upphov...

Läs mer